Lån uden ansøgning eller kreditstatus

Når du skal have et lån uden ansøgning er det vigtigt at du sætter dig ind i hvordan et kviklån virker. Der er nemlig mange forskellige måder at optage et lån på. Hos Trippy har vi her listet de partnere hvor du sender ansøgning med ét klik. Det vil sige, at du faktisk ikke skal sende en ansøgning, da det hele bliver gjort automatisk via dit NemID. Derfor synes vi, at du bare skal forsøge alligevel med et lån.

Lån uden kreditstatus – f.eks. samtykke til SKAT

Vi har tidligere skrevet om alle mulige måder du kan låne penge på som denne side omkring lån uden samtykke til SKAT og kreditvurdering som endte med at vi fortabte os lidt en tur til Australien. Det beklager vi, og selvfølgelig holder vi fast denne gang. Når du søger et kviklån er det ofte penge uden krav. Det vil sige, at de ikke har krav til din økonomi, civilstatus eller hvor mange aktiver du har. En aktiv er f.eks. dit hus eller din bil som jo er en del penge værd. Der kan du tage lån i din friværdi men det skal vi ikke fokusere på nu.

Lån penge uden krav

Nu tænker du sikkert – hvilke krav? Jo, der kan være mange krav til en lånetager som du ikke er klar over. Blandt andet vil de gerne have at du enten har hår på hovedet, eller et andet sted på kroppen. Så skal du bo et sted i verden, og det er vigtigt at du en eller anden gang i dit liv har rørt ved en bog. Opfylder du disse tre meget strenge krav, kan det være at du kan låne penge uden krav. Giver det mening? Nej egentlig ikke – men nu skrev jeg det, og alle ord tæller – derfor gider jeg ikke slette det igen. Men altså når du låner penge uden krav er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilken rente der er på lånet. Det er ofte meget høje renter på disse typer lån.

Sådan låner du penge uden ansøgning:

  1. Du går ind i søgemaskinerne og søger efter det lån du ønsker. Hvis du ønsker at låne 1000 kr søger du efter det, og hvis du ønsker at låne 50000 søger du efter det. Det er ligemeget beløbet – bare søg igennem.
  2. Du finder en side ligesom Trippy hvor du kan få dit ønske opfyldt.
  3. Du finder du NemID og ansøger via en af vores partnere.
Scroll to Top