Trods RKI: Lån med eller uden kautionist?

Når du skal på ferie kan du låne penge trods RKI med en kautionist. På den måde kan du nemt og hurtigt finansiere din sommerferie og betale for både hotel, fly og dit ophold i form af mad og drikke. Det kan også være at du skal på skiferie og har brug for ski og støvler, eller at du bare har lyst til at have nogle ekstra penge derhjemme. Det er ikke muligt at låne penge hvis du er registreret i RKI uden kautionist.

Vi anbefaler disse til kautionist lån:

Lån penge uden kautionist med Trippy

Det er ikke Trippy som låner dig pengene, da vi blot er mellemmand. Faktisk tjener vi penge hver gang du låner penge, og på den måde kan vi holde hjemmesiden her kørende. Hvis vi henviser mange lån til vores partnere tjener vi mange penge, og hvis vi henviser lidt lån tjener vi ikke så mange penge. Det er derfor vigtigt for os, at vi får meget trafik så vi kan sende mange kunder videre til bankerne. Du skal huske, at det absolut ikke er billigt at tage et kviklån.

Faktisk er det enormt dyrt, og du vil kunne komme til at stå i gæld i mange år i fremtiden. Vi anbefaler aldrig at tage et online lån, da det simpelthen ikke giver nogen mening. Ring i stedet til din bank og spørg dem hvad de synes du skal gøre. Måske du kan få hævet din kassekredit inden ferien, eller oprettet et MasterCard så du kan bruge penge på kredit på ferien.

Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed med Trippy er dumt. Det er dyrt, og besværligt at låne penge online. Du er højest sandsynligt i gæld resten af dine dage hvis du ikke får betalt det af i ordentlig tid. At få penge uden sikkerhed er det samme som et lån uden kautionist. Det er et dyrt lån hos internetbanker som du ansøger online nemt via din telefon eller mobil. Du ansøger hos tre partnere og får svar på di n ansøgning indenfor få minutter. Ofte får du svaret indenfor 1 time. Det gælder både i weekend og i hverdag, og sågar også på helligdage som f.eks. juleaften d. 24 december eller i påsken.

Du kan ikke have for meget sikkerhedsudstyr på når du skal låne penge. Sørg for at have hjelm og støvler på inden du sender din ansøgning afsted, eller du vil få dine penge udbetalt lige i hovedet på dig selv. Det kan godt gøre ondt, når du får 5000, 10000 eller 20000 kr. lige i hovedet. På kontoret siger vi også altid, at du skal gå med livrem og seler. Hellere låne et stort beløb end at låne et lille beløb og så senere låne endnu et og endnu et. Det kan hurtigt blive en glidebane som vi ikke vil være en del af.

Lån penge trods RKI med eller uden kautionist

Det lyder måske for godt til at være sandt, og det er det måske også. Det er meget svært at finde en låneudbyder som vil godkende et kviklån til en som er i RKI og ikke har en kautionist bag sig. Det er rigtig rigtig svær at overbevise dem om det, da de højest sandsynligt ikke vil få deres penge igen da du er en dårlig betaler! Du vil aldrig kunne komme til at indfri det fulde tilbagebetalingsbeløb og derfor er det meget risikabelt for banken at låne pengene til dig.

Hos Trippy kan du dog stadig sende din ansøgning afsted, og så se hvad der sker. Nogengange er man heldig – lidt ligesom at finde i lotto. Har du en kautionist kan du bruge Tando og helt sikkert få din ansøgning sendt afsted.

En kreditvurdering af din sikkerhed

Inden du kan låne penge bliver der lavet en online kreditvurdering af dit sikkerhedsniveau. Det er for at sikre banken, at de får udbetalt deres penge. Kan de ikke godkende dig som lånemodtager får du ingen penge udbetalt, og løbet er kørt. Det gælder også hvis du skal låne uden samtykke til SKAT eller bare vil have nogle hurtige dollars ud i hånen. Så hvis du går og overvejer at låne penge skal du lige tænke et par gange ekstra. For du kan ødelægge resten af dit liv ved at tage et kviklån og det anbefaler vi i den grad ikke.

Er det muligt at låne penge trods rki uden kautionist?

Nej det er ikke en mulighed i Danmark. Tjek i stedet vores nye SMS lån som kan give dig bedre muligheder hvis du ikke er i RKI.

Hvor hurtigt bliver mit lån udbetalt?

Det kan blive udbetalt indenfor få timer hvis du sender din ansøgning i dag.

Er kviklån gode at tage?

Nej, det er generelt ikke en god idé at tage et kviklån.

Hvor mange steder kan man finde lån?

Det kan du rigtig mange steder på nettet. Kig f.eks. på den her side som er rigtig god.

Scroll to Top